Who are we

Pauwels Glassprojects NV werd opgericht door Iwein Buyse en Nico Flamez. Samen hebben ze meer dan 40 jaar ervaring in complexe glasconstructies, koepels en staalstructuren. Hun prestigieuze projecten getuigen van een nauwgezette passie met oog voor het kleinste detail en afwerking.

PGP kan aanzien worden als één van de voornaamste koepelbouwers in België.
PGP biedt U niet alleen een intelligent ontwerp maar staat ook in voor de produktie en de montage van al uw koepelstructuren en gordijngevels.
In elke fase van Uw project wordt U op deskundige wijze verder geholpen door ons team van ingenieurs.
Bent U op zoek naar een geloofwaardige partner, dan bent U bij PGP aan het juiste adres.

What do we do

PGP is een gezonde, dynamische KMO die gericht is op de koepelbouw, gevelbouw in kantoor en utiliteitsbouw. PGP is werkzaam in de Benelux en Rusland.
Alle projecten worden volledig uitgewerkt en gestuurd vanuit onze hoofdzetel, gevestigd in Ninove.
Door de lange ervaring van de twee zaakvoerders en de uitbouw van een gedreven studiebureau kunnen we U een aantal diensten verlenen:

  • Budgettering
  • Studie Elk project wordt nauwkeurig opgemeten en gedetailleerd uitgetekend. Van ieder raakvlak met omliggende constructies wordt een detailtekening op schaal gemaakt.
  • Engineering Het engineeringbureau van Pauwels Glassprojects bepaalt de overspanningen van structuren, dimensionering van profielen en glasdiktes. Van al uw glasprojecten worden berekeningsnota’s voorgelegd. De water –en winddichtheid alsook de thermische coëfficiënten kunnen aangegeven worden voor iedere situatie.
  • Productie Pauwels Glassprojects bezit een hedendaags en performant machinepark. Alle bewerkingen op profielen en plaatwerk gebeuren in eigen beheer. De lakkerij bevindt zich naast de fabrikagehal zodat alle stukken op korte termijn kunnen gecoat worden.
  • Montage Tenslotte bezit Pauwels Glassprojects via zusterbedrijf Vierkante Meters over een eigen plaatsingsdienst. De monteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in de koepel en gevelbouw.

Service

Ook na de verkoop van de glazen koepel en/of gordijngevel geeft Pauwels Glassprojects de service waar U recht op heeft.
Zo voert onze Dienst Na Verkoop volgende taken uit:

  • Periodiek onderhoud van ramen, deuren,…
  • Periodieke controle van gordijngevels en koepelstructuren
  • Maken van bestekken na ongeval, natuurschade, inbraak,…
  • Kleine interventies in de ruime zin van het woord,…